Vores dyr
Gruppebesøg
Her bor vi
Praktisk info
Åben gård
Aktuelt
Bed & Breakfast

 

 
 

Kom på besøgsgård

 

Når børn og voksne ankommer til gården, bliver I budt velkommen af Dorrit (og hvis I er mange, vil Birgitte også være her), som vil fortælle lidt om hvad der skal ske i løbet af besøget.

Alle besøg på gården vil jo være forskellige, - og meget afhænger af årstid, vejr og vind.

Et forårsbesøg vil ofte starte i stalden, hvor vi skal hilse på fårene, og deres små lam, - og også på gederne og deres kid. Vi fodrer dem med gulerødder, klapper og snakker om fårene. Der er måske også kommet kyllinger og ællinger, som vi også skal fodre. Hønsene skal også have mad, og måske har de lagt æg, vi kan hente. Køerne skal have foder, - og vi får lov at klappe dem.  Kaninerne bor om foråret rundt omkring – ude og inde, - vi giver gulerødder, og finder måske mælkebøtter til dem. Grisene vil også gerne have et lille besøg og et par godbidder og lidt klap.

Om sommeren går de fleste af dyrene ude i foldene, - så der går vi ud, - vi tager lidt brød med til at fodre med.

Efter al den fodring, kan det være rart at komme ud og hoppe lidt, - så vi finder vores legeområde, hvor man kan klatre, gynge og grave i sandkassen. I sensommeren har vi også et legeområde med masser af halmballer, som man kan klatre på, bygge huler i og lign.

Herefter er der ofte mange der bliver sultne, og det bliver tid til at spise den medbragte mad. Hvis vejret tillader det, spiser man ude, og ellers er der nu mulighed for at spise indendørs. Vi serverer saftevand, te og kaffe, samt hjemmebagt brød med smør og syltetøj eller hjemmebagt kage.

Efter at maverne er blevet fyldte, er der igen mulighed for at være sammen med dyrene, lege lidt mere, og få en lille ridetur, inden man – forhåbentlig mæt af gode indtryk – skal tilbage til institutionen.

Besøgsplakater til udprint

 

                      

 

 

   
   
 
  Copyright © 2015 Søsterbromølle, Møllerisvej 5, Meløse, 3320 Skævinge , tlf. 30 13 35 82